De teama plângerilor penale, consilierii locali tecuceni ai PSD și UIPT au cedat!

Distribuie articolul

Tecuciul are buget. După șase luni de bătaie de joc la adresa tecucenilor din partea unor consilieri locali, se intră în normalitate.

Cu inconștiența celor de la PSD și UIPT, Tecuciul a stagnat pentru că în această jumătate de an nu putem vorbi de dezvoltare, chiar dacă, așa cum s-a putut, lucrări în infrastructură s-au derulat.

Din această stare de fapt impusă indirect de Costică Fotea de la CJ, nu a câștigat nimeni, iar de pierdut, aproape toți.

Unii n-au putut să-și facă treaba, alții s-au făcut că lucrează iar oamenii de rând au fost nevoiți să suporte năzdrăvănia celor de la PSD și UIPT, ce au ridicat la rang de virtute comportamentul adolescentin dintre blocuri.

Câteodată, titulatura de consilier local este pentru unii de mare anvergură, nemeritată prin condescendență și călcată în picioare cu nonșalanță.
Acum, asta e. Trebuia și circul ăsta să aibă un final…

”A fost nevoie să apărem la știrile naționale, să nu putem plăti decât 50% din salarii, 50% din indemnizațiile persoanelor cu handicap, să rămânem cu gunoiul pe străzi etc. Vom încerca să recuperăm cele câteva luni de întârziere și vom mări ritmul lucrărilor, în special în ceea ce privește asfaltările, marea noastră problemă”, a declarat primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns