Șef nou la Poliția județului Galați

Distribuie articolul

Poliția județului Galați are inspector șef nou. S-a încheiat concursul de la București. În urma susținerii ultimei probe, cea a interviului, câștigător a fost desemnat comisarul șef Cornel Mototolea, cel care asigură interimatul funcției de aproape 16 luni. Mototolea are 43 de ani, a absolvit Academia de Poliție de la București în 1997 și a lucrat ca ofițer la Investigații Criminale, la Protecție Internă și la Combaterea Crimei Organizate, formațiune pe care a și condus-o din 2009 până anul trecut.

„Am fost declarat admis, este adevărat, însă voi putea spune că sunt inspector șef cu acte în regulă atunci când va veni ordinul de numire în funcție”, ne-a declarat comisarul șef Cornel Mototolea.

Comisarul șef Cornel Mototolea a avut doi contracandidați pentru șefia Poliției județului Galați. Este vorba despre comisarul șef Felician Vasilescu, fost inspector șef la Galați în perioada 2005/2007 și comisarul șef Bogdan Carp, șeful Serviciului Poliției Rutiere Galați. Funcția de comandant al Poliției județului Galați era vacantă din februarie 2016, când comisarul șef Dănuț Lefter a demisionat și s-a transferat la Poliția județului Brăila, ca inspector șef adjunct.


Distribuie articolul

You May Also Like