Se oprește din nou apa în orașul Galați. Află AICI zonele afectate

Distribuie articolul

Mii de gălățeni vor rămâne fără apă. Reprezentanții societății Apă Canal anunță că joi, 20 februarie, vor sista furnizarea apei în cartierul Mazepa 1 și în câteva zone învecinate. Serviciul nu va funcționa 11 ore din cauza unei lucrări.

Furnizarea apei se va opri la ora 8.00 pentru a le permite specialiștilor să cupleze la rețeaua urbană mai multe conducte.

„În data de 20.02.2020 se vor executa: cuplarea și punerea în funcțiune a conductei noi de alimentare cu apă potabilă din zona blocurilor R2-R3 (traversare str. Al. Lăpușneanu) și cuplarea conductei provizorii pentru alimentarea cu apă a blocurilor BR2, BR3 și a punctului termic SC2 la conducta nou executată”, au anunțat reprezentanții Apă Canal.

Apa va fi oprită în intervalul 08.00–19.00 și va afecta mii de gălățeni.

„Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a următorilor consumatori: clienții casnici și agenții economici din Mazepa 1, la care se adaugă blocurile BR1-BR5 de pe str. Brăilei, blocurile A1, A2, A3 de pe str. V. Țepeș, abonați casnici str.Smârdan 10 și Caragiale 13, blocurile BR16B si R5 din Mazepa 2, blocurile Pescăruș, K, 20 apartamente, W11, W12, Școala nr. 26 – Prelungirea Traian și agenții economici aferenți zonei”, au precizat reprezentanții Apă Canal.

Pentru situații deosebite, societatea Apă Canal va pune la dispoziție cisterne cu apă. Acestea vor fi amplasate în zona Școlii Gimnaziale nr.26 și Școlii Gimnaziale nr. 28.


Distribuie articolul

You May Also Like