Politicienii gălățeni fac istorie: un deputat PSD ar putea produce o modificare majoră în Parlament

Distribuie articolul

Nicolae Bacalbașa a fost acuzat de toate relele din lume, a făcut o grămadă de porcării în Parlament și i-a făcut de râs pe gălățeni pe unde a apucat, dar ar putea să provoace o schimbare importantă în modul în care sunt aleși parlamentarii. După un mandat pe minus, chiar înainte de final, Bacalbașa ar putea intra în istorie: un parlamentar USR a cerut să fie instituit un control psihologic pentru toți deputații și senatorii.

Totul a pornit de la un nou scandal provocat de Bacalbașa în Comisia parlamentară de audiere a Ministrului Culturii. De data asta nu a făcut scene obscene și nici referiri naziste. Potrivit ziare.com, Nicolae Bacalbașa a avut mai multe ieșiri nepotrivite la adresa ministrului audiat și apoi a înjurat un coleg de la USR.

„Există diverse clase sociale și fiecare se comportă după cum vine de la mă-sa!”, a spus Bacalbașa despre ministru pentru ca apoi să se adreseze deputatului USR, Iulian Bulai.

„Ești obraznic! Ești un individ obraznic, clopotarule! Nu știu, de la băieți cu epoleți sau în Norvegia, nu știu unde băteai clopotele”.

Nu știm ce căuta domnul în halat pe la Comisia de Cultură, dar scandalul i-a dat idei celui înjurat. Acesta a propus instituirea unui test psiholog la intrarea în Parlament, ceea ce, credem noi, ar revoluționa clasa politică.

„Mai bine clopotar decât comunist! Astăzi, în fața mea, în comisiile reunite de cultură, la audierea ministrului Culturii, l-au lăsat nervii pe deputatul PSD, doctorul Bacalbașa! Susțin obligativitatea testului psiholog la intrarea în Parlament. Asemenea oameni nu ar trebui să mai aibă loc în viitorul Parlament!”, a scris parlamentarul USR pe Facebook.

Politicienii români fac istorie!


Distribuie articolul

You May Also Like