Se lucrează zi și noapte la cinematograful multiplex de la mall

Distribuie articolul

Este o certitudine: orașul Galați va avea cinematograf multiplex. La mall-ul de pe bulevardul George Coșbuc se desfășoară lucrările de extindere a clădirii. Operațiunea de la Shopping City Galați trebuia să înceapă anul trecut, în noiembrie, însă a fost amânată până în primăvară, anul acesta. Conform graficului, lucrarea va ține aproximativ un an, ceea ce înseamnă că cel târziu în martie 2018, cinematograful își va deschide porțile.

Investiția se ridică la 30 de milioane de euro iar punctul de atracție va fi un cinematograf multiplex cu 8 săli. Potrivit investitorului, modernizarea include atât completarea ofertei de magazine, cât și inaugurarea unor noi zone de divertisment.

În ceea ce privește sălile de cinema din oraș, în Galați se anunță o invazie de cinematografe. Dacă la mall au început lucrările, la hipermarketul Auchan se vorbește despre un cinematograf cu mai multe săli. De asemenea, Primăria a anunțat că vrea să preia de la RADEF cinematografele Flacăra, Dacia și Grădina de Vară.


Distribuie articolul

You May Also Like