Percheziții la Galați

Distribuie articolul

În această dimineață, polițiștii din Vrancea desfășoară o acțiune de amploare într-un dosar instrumentat de Serviciul de Investigații Criminale Vrancea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea.

În cadrul acțiunii, se fac 119 percheziții domiciliare, în județul Vrancea și în alte 18 județe din țară, printre care și Galați, unde sunt în desfășurare 2 descinderi domiciliare.

De asemenea, 57 de mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Acțiunea vizează destructurarea unor grupuri infracționale organizate bănuite de furt calificat (furturi de utilaje agricole din țări ale UE), fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și infracțiuni informatice.

Întreaga acțiune beneficiază de suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități participă polițiștii Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Galați și Bacău și polițiști din cadrul inspectoratelor județene de poliție din toate cele 18 județe.

Totodată, la acțiune sunt angrenați jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.


Distribuie articolul

You May Also Like