A fost semnat contractul pentru autobuzele electrice. Află AICI cum vor arăta noile mașini Transurb

Distribuie articolul


Orașul Galați cumpără autobuze hibrid. Primăria a semnat joi un contract în valoare de peste 33 de milioane de lei pentru achiziționarea a 20 de autobuze noi. Autovehiculele vor fi fabricate în Polonia și vor ajunge la Galați până în toamna anului viitor.


Compania Solaris Bus&Coach a semnat contractul cu municipalitatea gălățeană. Autobuzele care vor ajunge în parcul auto Transurb vor avea o grămadă de dotări moderne: aer condiționat, camere video, sistem GPS și instalații pentru echipamentele de e-ticketing.

De asemenea, vor avea 12 metri lungime, trei uși, o capacitate de transport de minimum 90 călători, podeaua coborâtă și posibilitate de acces pentru persoanele cu dizabilități.


Autobuzele sunt prevăzute cu motor diesel Euro VI, cu un consum redus de combustibil, iar pentru alimentarea motorului electric se utilizează un sistem de stocare a energiei electrice, bazat pe supercapacitori.


Conform contractului primele două autobuze vor ajunge la Galați în cel mult două luni, iar celelalte în termen de 10 luni.


Distribuie articolul

You May Also Like