Se împute treaba în PSD. Brăileanul Mihai Tudose agită apele după ce a anunțat că vrea o funcție de conducere

Distribuie articolul

Se înmulțesc veștile proaste pe care le primesc Dragnea și gașca sa chiar din interiorul partidului. De liniștea de muzeu și unanimitatea grețoasă s-a ales praful. După ce Ecaterina Teodorescu l-a criticat public pe tăticul de la Teleorman și Gabriela Firea a vărsat găleata cu mizerii pesediste fix în sub nasul poporului, mai mulți parlamentari au început să mârâie, alții chiar să demisioneze. Iar vestea cea mai proastă a venit de la Brăila, prin intermediul FB. Fostul premier Mihai Tudose, una dintre vocile critice din PSD, va candida la funcția de președinte al organizației județene a partidului.

Asta-i lipsea lui Liviu Dragnea: cel mai hâtru pesedist în viață va deveni vizibil și probabil va avea chef de vorbă. Pe FB postarea prin care Tudose și-a anunțat candidatura a strâns numeroase comentarii, semn că nu-i a bună pentru gașca penalului Dragnea.

„DA, candidez! Dacă toată lumea își dorește acest lucru, este o onoare! Doresc să le mulțumesc și public colegilor mei de la organizația județeană PSD Brăila, care m-au propus și mă susțin pentru funcția de președinte de organizație”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de FB.

Și mai rău pentru alde Dragnea, candidatura lui Mihai Tudose este susținută de toți pesediștii din Brăila. „După ședința CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul președinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai dorește să candideze și că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizație. I-am spus cu sinceritate că totuși a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său și din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în același mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează. Cred că și de aici a venit reacția colegilor, care au spus că mă propun și mă susțin. Înțeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor și s-a generat acest lucru”, a precizat Mihai Tudose.

La Galați, deocamdată nu se aude „ni..ca”. Pesediștii care stau cuminți sub cizma lui Dan Nica nu dau semne că ar avea chef să-și schimbe poziția „turtit sub talpa cu șanțuri”. Nu vor să-și perturbe privilegiile, funcțiile, contractele și nu suflă nici pâs pe frontul deschis în partid. Oricum, le va fi greu să scape de penalul cocoțat în fruntea partidului și de analfabeții care spun tâmpenii în numele lor la Guvern: Nica trage sforile pe la București, Ștefan s-a dedulcit la bunătățile de ministru iar Pâslaru este chiar „secretara” de la Parlament a lui Liviu Dragnea. Ceilalți nici nu contează!


Distribuie articolul

You May Also Like