Se deschide Plaja Dunărea.! Vezi aici ce poți face și cât costă distracția

Distribuie articolul

Plaja Dunărea din Galați se deschide pentru public sâmbătă, 31 iulie 2021, la ora 9.00.

La Plaja Dunărea s-au făcut lucrări de refacere completă a bazinului cu valuri, construire unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulți, amenajare unei piscine pentru copii dotată cu un ansamblu de tobogane, construirea de tobogane cu aterizare în piscină și tobogane cu aterizare lentă orizontală.

De asemenea, s-au amenajat trei beach baruri pe plajă și unul în zona de Aqua Park, o zonă de food court cu 11 puncte cu vânzare, o zonă care va fi destinată organizării unor evenimente, dotată cu scenă și un teren pentru activități sportive, vestiare, dușuri, etc.

Plaja are sisteme de umbrire, șezlonguri (aproximativ 600), hamace, perne puf pentru plajă, colace single și duble.

Sunt 120 de locuri de parcare și s-au înființat două linii speciale de autobuz.

Suprafața amenajată este de 4 hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.500 de persoane.

Investiția se ridică la 26 milioane de lei.

Tarifele de acces la baza de agrement sunt astfel: intrarea la Aqua Park adulți – 35 de lei, de luni până joi, și 50 de lei de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 20 de lei, de luni până joi, și 25 de lei de vineri până duminică; intrarea la plaja de nisip adulți – 15 lei, de luni până joi, și 20 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 10 de lei, de luni până duminică. Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă.

Orarul de funcționare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 și 21.00, iar accesul se va face pe la intrarea principală, dinspre Uzina de Apă.

Important! În contextul pandemiei, numărul maxim de persoane care vor avea acces la baza de agrement va fi limitat la 1.500.

„Este un moment așteptat de către gălățeni și mă bucur că începând de sâmbătă vom deschide Plaja Dunărea. Este locul unde gălățenii, și nu numai, își vor putea petrece timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut, aici în oraș, unde pe lângă plaja propriu-zisă, vor putea avea acces la bazinul cu valuri, la ansamblul de tobogane, cel mai înalt având 20 de metri înălțime, sau la zona de food court. De asemenea, copiii se vor putea bucura de un bazin al lor, prevăzut cu tobogane. Sunt sigur că foarte mulți dintre cei care obișnuiau în trecut să vină la Plaja Dunărea vor regăsi acest loc cu totul și cu totul schimbat, la standarde moderne”, a declarat Ionuț Pucheanu.


Distribuie articolul

You May Also Like