Noii parlamentari ai Galațiului încep treaba. Luni are loc prima ședință a Parlamentului

Distribuie articolul

Luni, la prânz, este convocată prima ședință a Parlamentului. Printre cei 466 de parlamentari aleși în urma scrutinului de pe 6 decembrie sunt patru senatori și nouă deputați din circumscripția electorală Galați. Șapte din cei 13 parlamentari ai gălățenilor ajung în premieră în Parlament.

Senatorii aleși de gălățeni sunt Marius Humelnicu şi Laura Georgescu de la PSD, George Scarlat de la PNL şi Andrei Postică de la USR PLUS.

În Camera Deputaților, gălățenii vor fi reprezentanți de Aurel Nechita, Viorica Sandu, Marius Mărgărit şi Laurențiu Viorel Gîdei de la PSD, George Stângă şi Onuţ Atanasiu de la PNL, Bogdan Rodeanu de la USR PLUS și Sorin Titus Muncaciu şi Lilian Scripnic de la AUR.

Senatorii Marius Humelnicu şi Andrei Postică ajung în premieră în Parlament, la fel ca deputații Viorica Sandu, Laurențiu Viorel Gîdei, Onuţ Atanasiu, Sorin Titus Muncaciu şi Lilian Scripnic.

După ce vor fi validați, noii parlamentari vor depune jurământul și apoi vor alege comisiile de specialitate din care vor face parte.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns