Are balta pește!

Distribuie articolul

Veşti bune pentru pescarii din Galați. Balta Zătun a fost populată astăzi, cu trei tone de peşte. Operațiunea a fost realizată de Consiliul Judeţean Galaţi, care este proprietarul bazei de agrement,

“Am populat balta Zătun cu o tonă de crap şi peste două tone de caras. Vreau să-i anunţ pe toţi pescarii că greutatea peştilor cu care am populat balta Zătun a fost de aproximativ 1 kg la crap, iar la caras între 150 şi 250 de grame. Ne propunem să aducem peşte în balta Zătun în fiecare an, astfel încât toţi pasionaţii de acest sport, amatori sau profesionişti, să se poată relaxa în natură la o partidă de pescuit” a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Valoarea totală a investiţiei este de 30.247 de lei (TVA inclus). Peştele a fost adus de la o fermă piscicolă din judeţul Călăraşi, iar transportul a fost inclus în preţ. Balta Zătun va fi închisă pentru pescuit până pe 7 aprilie, deoarece specialiştii au recomandat o perioadă de adaptare a peştelui la noile condiţii de habitat. Balta Zătun are 27 de hectare de luciu de apă, iar tariful pentru o zi de pescuit este de 60 de lei.

Distribuie articolul

You May Also Like