Școala în izolare: Liceenii din Tecuci s-au transformat în celebri

Distribuie articolul

Elevii Colegiului Național „Spiru Haret” din Tecuci au dovedit, chiar și în vremuri de restriște, că învață la un liceu de elită. Ei au acceptat provocarea lansată de profesorul de educație estetică și artistică, Constantin Ilaș, și s-au transformat în protagoniști ai unor tablouri celebre, pictate de artiști la fel de celebri. Liceenii din Tecuci s-au costumat, machiat și aranjat cu multă imaginație și creativitate, apoi au pozat în ipostaze „la indigo” cu o serie de tablouri renumite din patrimoniul cultural universal semnate de Leonardo da Vinci, Rembrandt, van Gogh, Luchian și mulți alții.

„Activitatea din cadrul „școlii online” se materializează, la CNSH Tecuci, în rezultate dintre cele mai variate, mai neașteptate și originale, fiind o provocare deopotrivă pentru profesori și elevi (și, într-o mare măsură, și pentru părinți).
Un exemplu despre ce înseamnă această provocare și, mai ales, despre puterea creativității și ingeniozității copiilor noștri: rezultatele obținute în orele de „Educație plastică” și „Educație artistică”, la tema „Tablouri vivante”.


Rezultatele sunt excepționale!
Felicitări, copii, felicitări, domnule profesor Ilaș Constantin!”, scrie pe pagina de socializare a Colegiului Național” Spiru Haret” din Tecuci.


VEZI AICI galerie foto https://www.facebook.com/1505565766435311/posts/2679269772398232/


Distribuie articolul

You May Also Like