Scandal la Guvern. USR PLUS amenință cu ruperea coaliției și cu depunerea unei moțiuni de cenzură

Distribuie articolul


Scandal la Guvern. Şedinţa de miercuri a Cabinetului a fost suspendată după ce premierul Florin Cîțu a încercat să introducă pe ordinea de zi proiectul programului „Anghel Saligny”. Se pare că vicepremierul Dan Barna a amenințat cu ruperea coaliției și cu depunerea unei moțiuni de cenzură.


Şedinţa Guvernului a fost suspendată din cauza solicitării premierului Florin Cîţu privind introducerea pe ordinea de zi a programului „Anghel Saligny”.

Reprezentanţii USR PLUS se opun proiectului și au pus numeroase condiții pentru a discuta pe marginea acestuia. De asemenea, proiectul nu are toate aprobările necesare pentru a fi publicat în Monitorul Oficial.


Şedinţa de Guvern a fost suspendată şi va fi reluată la ora 19.00. Reprezentanții ambelor partide s-au întrunit în ședințe de urgență.

Totodată, președintele României, Klaus Iohannis a anunțat că va avea o declarație publică la ora 18.00, chiar înainte de ședința Guvernului.


Programul de investiții de 50 de miliarde „Anghel Saligny” este susținut de PNL și UDMR. Inițiatorii proiectului au anunțat că banii vor fi folosiți pentru realizarea de rețele de utilități și de drumuri.


Distribuie articolul

You May Also Like