Primăria alocă 5 miliarde de lei vechi pentru rock-ereală la Plaja Dunărea

Distribuie articolul

Până acum doi ani, Festivalul de rock „Danube Rock Sounds” avea loc pe Stadionul „Portu Roșu”, unde la finalul fiecărei ediții trebuiau direcționate alte fonduri pentru unele lucrări de întreținere a gazonului. Acum, avem Plaja Dunărea, iar la mijlocul lunii septembrie, mai precis în intervalul 17-19, n-ar prea mai fi doritori de plajă, soare&piscină.

După un an de pauză, determinată de situația pandemică, Primăria Municipiului Galați și Teatrul Muzical „Nae Leonard”, reiau acest festival, pentru ediția curentă fiind deja anunțate recitaluri ale unor trupe consacrate cum ar fi Cargo, Alternosfera, Coma dar și ale unora mai puțin cunoscute publicului de gen.

Programul ar fi următorul:

Vineri – 17 septembrie

Jurjak
Via Dacă
TMM
Robin and the Backstabbers
Cargo

Sâmbătă – 18 septembrie

Over
E.M.I.L.
Cuibul
Lupii lui Calancea
Alternosfera

Duminică – 19 septembrie

Florin Chiriac and the Hippie Band
Toulouse Lautrec
byron
Coma
Subcarpați

Concertele vor începe la ora 18,30, accesul publicului urmând a fi făcut înainte cu o oră. Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi – preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi – preț redus) și pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.

Primăria a alocat pentru acest Festival 500 000 lei. Accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate cu schema completă de imunizare sau pe baza unui test PCR.


Distribuie articolul

You May Also Like