Peste 4 km de străzi vor fi modernizate la Berești Meria

Distribuie articolul

Lucrările vor fi derulate prin Programul National de Investiții „Anghel Saligny” al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Străzile ce vor fi modernizate, conform afirmațiilor viceprimarului comunei, Adrian Marian Ciucă sunt în satele Aldești, Puricani, Slivna și Balintești.

„Lucrările vor începe în toamna acestui an și se vor derula pe parcursul a trei ani. Sunt prevăzute cinci străzi în care se vor efectua inclusiv lucrări de consolidare și accesul la proprietăți”, a mai afirmat viceprimarul comunei Berești Meria, Adrian Marian Ciucă.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de peste 10,87 milioane lei, din care 8,3 milioane lei o reprezintă finanțarea de la bugetul de stat iar diferența de 2,57 milioane lei va fi asigurată de la bugetul local.

Viceprimarul comunei Berești Meria, Adrian Marian Ciucă a mai adăugat că aceste lucrări sunt așteptate de localnici de mai multă vreme și, de asemenea se speră ca și alte drumuri din celelalte sate să primească finanțare prin alte programe de investiții.


Distribuie articolul

You May Also Like