Scandal între gălățeni pentru biletele de la Revelionul Pensionarilor

Distribuie articolul

Înjurături, coate în coaste și mulți nervi. Asta s-a întâmplat în fața ghișeului la care au fost comercializate biletele la Revelionul Pensionarilor.

Aproape 200 de gălățeni în vârstă au făcut noapte albă și s-au certat între ei ca să prindă un bilet la petrecerea subvenționată de Primăria Galați. Pensionarii gălățeni s-au bulucit să cumpere bilete la revelionul organizat de Primărie.

Încă de la ora 4.00, câțiva gălățeni s-au așezat la coadă și au așteptat deschiderea ghișeului amenajat la Teatrul Muzical. Primul la rând a fost un pensionar de 82 de ani care a venit pe jos deoarece autobuzele nu circulă noaptea. După ora 6.00, la coadă s-au așezat zeci de persoane care s-au îmbrâncit, s-au certat și au fost la un pas să se ia la bătaie.

„Noi pensionarii nu avem somn. Am vrut să fiu sigur că prind bilet, ca tot omul care e cu grijă. E primul an când cumpăr bilet la Revelionul Pensionarilor”; a explicat un pensionar.

Tichetele care costă 80 de lei au fost puse în vânzare la ora 8.00 dimineață, la casieria Teatrului Muzical. La ghișeu, doritorii au fost nevoiți să prezinte o copie după cuponul de pensie pentru a demonstra că nu au un venit mai mare de valoarea salariului minim pe economie. Conform regulii impuse de Primărie, cu un cupon au putut fi cumpărate cel mult două bilete de acces. Revelionul pensionarilor va avea loc la Patinoarul artificial Dunărea. În prețul biletului sunt incluse masa și momente artistice.

„Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial Dunărea Galați în data de 31.12.2019, începând cu ora 20.30, programul artistic fiind asigurat prin intermediul Teatrului Național de Operă și Operetă Nae Leonard. Astfel, vor întreține atmosfera artiștii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formația Unison și formația Plai românesc ce va prezenta obiceiuri și datini populare. Meniul va cuprinde platou tradițional țărănesc, păstrav cu mămăligă, usturoi și lămâie, mixt grill cu garnitură de legume mexicane, plăcinta cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, șampanie, apă, suc și cafea”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like