Beția anunțată de Primăria Galați, în pericol din cauza vremii. Meteorologii anunță frig, vânt și ploi de Oktoberfestul gălățean

Distribuie articolul

Sunt vești proaste pentru organizatorii evenimentului Oktoberfest Galați 2018. Meteorologii și-au băgat nasul și au anunțat că în următoarele zile vremea se va strica.

Pe scurt, vor fi frig, vânt și reprize de ploaie, chiar în timpul festivalului berii programat de joi până duminică, pe platoul de la Sala Sporturilor din Galați.

„Vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu rafale în general de 50…60 km/h și temporar va ploua la început în vest, în centru și în nord, apoi local și în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte. Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de marți (25 septembrie) se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8…10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioada a anului. Notă: vremea rece va persista până spre sfârșitul săptămânii”, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

Băgăm traducerea ca să vă spunem că la Galați este posibil să plouă duminică. De asemenea o să bată vântul și o să fie frig: joi, după prânz, vor fi 16 grade Celsius, vineri și sâmbătă se vor înregistra cel mult 24 de grade Celsius, iar duminică termometrele nu vor arăta mai mult de 13 grade. Iar cei care au de gând să o lungească până noaptea târziu trebuie să știe că temperaturile nocturne vor oscila între 2 grade și 10 grade Celsius.

Așadar, nu o să fie ca la Street Food Festival, dar organizatorii încearcă să-i atragă pe gălățeni cu bere, cârnați și muzică.

„Primăria municipiului Galați va sprijini organizarea evenimentului Oktoberfest 2018, ajuns la cea de-a doua ediție, în perioada 27-30 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor. Primăria municipiului Galați va asigura: locul de desfășurare a evenimentului, în intervalul menționat, între orele 11.00 și 23.00; utilitățile; scenotehnica necesară (scena pentru recitaluri și luminile); ordinea publică prin intermediul Poliției Locale”, au explicat reprezentanții Primăriei Galați.
Programul complet al manifestării va fi anunțat în curând de organizatori.


Distribuie articolul

You May Also Like