Atenție șoferi: se închide un nou sector al străzii Basarabiei    

Distribuie articolul

Un nou sector al străzii Basarabiei intră în reabilitare. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Domnească și Grădina Veche. Lucrările vor începe joi, 6 septembrie, și vor ține cel mult 14 luni.

Potrivit Primăriei Galați, lucrarea care va debuta mâine dimineață face parte din proiectul „Reabilitarea infrastructurii de transport inclusiv viaducte axa Est –Vest, intrări în Galaţi”, demarat în data de 7 iunie 2018. În timpul desfășurării lucrărilor, în sectorul menționat nu vor circula mașini. La final, strada va fi complet modernizată.

„Conform proiectului, se vor executa următoarele lucrări: refacerea sistemului rutier pe partea carosabilă pe toată lăţimea străzii, refacerea trotuarelor, amenajarea intersecţiilor, asigurarea scurgerii apelor prin guri de scurgere racordate la reţeaua de canalizare, reabilitarea reţelelor de apă şi de canalizare, refacerea branşamentelor şi a subtraversărilor, desfiinţarea liniilor de tramvai şi realizarea instalaţiilor electrice pentru extinderea rețelei de troleibuze”, au anunțat reprezentanții Primăriei Galați.

Vestea bună îi vizează pe gălățenii care locuiesc în zonă. Aceștia nu vor rămâne fără apă deoarece specialiștii vor face o rețea provizorie. Valoarea totală a lucrărilor de pe tronsonul cuprins între străzile Domnească și Grădina Veche este de 11.855.036 de lei, fără TVA.


Distribuie articolul

You May Also Like