Accident mortal la Cuca

Distribuie articolul

Încă un accident rutier grav s-a produs în județul Galați, în această după-amiază. Șoferul unui autoturism cu numere de Galați a pierdut controlul volanului, în curbă, pe DN 24D, în apropiere de Cuca, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o automacara care circula regulamentar. În urma impactului violent, șoferul autoturismului și-a pierdut viața.

Accidentul de la Cuca s-a produs pe fondul unui carosabil umed și alunecos. Poliția Rutieră a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Este al doilea accident rutier cu urmări grave în mai puțin de 24 de ore, la Galați. Aseară, șoferul unui autoturism care circula pe DN 25, a pierdut controlul volanului, în curbă la Șendreni, în timp ce depășea un TIR, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt TIR care venea din față. În urma impactului, șoferul autoturismului a suferit leziuni grave, iar pasagera din dreapta a fost rănită mai ușor.

Ambele victime au rămas încarcerate, după impact. Și în acest caz, Poliția Rutieră a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like