S-a speriat de jandarmi și a ajuns la închisoare

Distribuie articolul

Un urmărit general a fost capturat ieri, de jandarmii gălățeni. Bărbatul căutat de Poliție, pentru că se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea, a fost prins pe strada 1 Decembrie 1918. La vederea patrulei de jandarmi, individul a luat-o la fugă printre blocuri, lucru care a părut suspect.

”În data de 9 noiembrie, a.c., în jurul orei 16:00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice, pe raza Secţiei 4 poliţie, în timp ce patrula pe str. 1 Decembrie 1918, a observat un bărbat care la vederea jandarmilor a încercat să se facă nevăzut printre scările de bloc. Dat fiind comportamentul suspect al acestuia, jandarmii au trecut la interceptarea şi ulterior legitimarea bărbatului, stabilind că se numeşte O. Constantin, în vârstă de 43 ani. În urma interogării bazei de date a rezultat faptul că bărbatul figurează ca fiind urmărit pentru executarea unei pedepse privative de libertate, acesta având de executat o condamnare de 11 luni închisoare”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Galați.

Bărbatul  fost predat Poliției și va fi încarcerat în Penitenciarul Galați. El era condamnat la 11 luni de închisoare cu executare, pentru abandon de familie.


Distribuie articolul

You May Also Like