Am întâlnit și gălățeni optimiști: un candidat la un post de director în Primăria Galați și-a scos la concurs funcția deținută în prezent

Distribuie articolul

Am făcut ochii mari când am văzut o informație pe FB. Cică Fundația Comunitară Galați caută director executiv. Ciudată chestie pentru că noi știam că fundația are un director care se numește Cristi Ochiu. Adică, exact domnul care a vrut să ajungă director la Primăria Galați dar recent a picat examenul organizat de municipalitate.

Acesta este anunțul care ne-a făcut să ne frecăm la ochi.

„Se recrutează !!! Cel mai fain post de muncă pe care aș putea să îl recomand vreodată….Ești pozitiv, constructiv în abordare şi ai experiență în management? Ești obișnuit să coordonezi echipe, bugete, fonduri și finanțări? Îți dorești să contribui în mod semnificativ la comunitatea locală? Te vrem în echipă! Aplică acum un cv pentru postul de director executiv în Fundația Comunitară Galați!”, se arată în anunțul postat pe pagina de FB a lui Cristi Ochiu.

Dacă fundația Comunitară nu și-a propus să fie singura organizație din galaxie cu doi directori generali, atunci poate știe Ochiu ceva. Poate a consultat-o pe Mama Edila Omida care i-a confirmat că, deși a picat un nemernic de test, astrele sunt aranjate și el va ajunge în scaunul de organizator de paranghelii publice, chestie numită în mod sofisticat Direcția Generală de Relații Publice, Evenimente Publice și Managementul Documentelor. De fapt, așa am auzit și noi, pentru că astrele astea au gura mare.


Distribuie articolul

You May Also Like