Liderul PNL, în vizită la Dunărea de Jos. Ludovic Orban va merge la podul peste Dunăre, la Galați și la Tg.Bujor

Distribuie articolul


Președintele PNL, Ludovic Orban, se va afla sâmbătă la Dunărea de Jos. Scopul principal al vizitei este participarea la evenimentul privind lansarea candidaturii a liberalei Andra Costache la Primăria Târgu Bujor. Înainte de eveniment, Orban va merge pe șantierul podului de la Brăila.


Potrivit programului comunicat de liberalii gălățeni, sâmbătă președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, împreună cu președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, vor efectua începând cu ora 10:00 o vizită la șantierul podului suspendat peste Dunăre.

De la ora 11:00, președintele PNL, Ludovic Orban, împreună cu președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, și candidatul PNL la Primăria Târgu Bujor, Andra Costache, vor susține, la sediul PNL Galați o conferință de presă.

La ora 18:00 va avea loc evenimentul de lansare a candidatului PNL la Primăria Târgu Bujor. La eveniment vor participa președintele PNL, Ludovic Orban, senatorul PNL, Alina Gorghiu, deputatul PNL, Ionel Dancă, precum și alți reprezentanți ai PNL.

Foto: adevărul. ro


Distribuie articolul

You May Also Like