S-a închis Biblioteca V. A. Urechia din Galați. Parțial!

Distribuie articolul

Gălățenii nu mai pot împrumuta cărți de la Biblioteca V.A.Urechia din Galați. Reprezentanții instituției anunță că începând din această săptămână, secțiile de împrumut pentru copii și adulți sunt închise pentru realizarea unui inventar. Celelalte secții rămân deschise, precizează conducerea bibliotecii.

Așadar, cea mai mare bibliotecă din județul Galați se închide parțial sau rămâne întredeschisă. Concret, clienții nu mai pot împrumuta cărți de la sediul central al instituției situat pe strada Mihai Bravu. Totuși, chiar dacă serviciul de împrumut la domiciliu a fost sistat, gălățenii pot returna documentele  pe care le au acasă. De asemenea, cărțile împrumutate pot fi returnate și la celelalte sedii ale Bibliotecii V.A.Urechia, în orele de program.

„În perioada 02 decembrie 2019 – 13 martie 2020, colecția de documente (cărți, publicații periodice, documente multimedia) a compartimentelor de împrumut la domiciliu de la sediul central (atât pentru copii cât și pentru adulți) va fi supusă procesului de inventariere. În această perioadă, serviciul de împrumut la domiciliu va fi sistat. Pe perioada inventarierii, utilizatorii pot returna documentele împrumutate în intervalul orar 09.00-20.00 la sediul central, dar și la filialele bibliotecii conform programului de lucru cu publicul. Rugăm utilizatorii bibliotecii să restituie documentele împrumutate de la sediul central al bibliotecii conform termenului stabilit la data împrumutului.” (Biblioteca V.A.Urechia)

În ceea ce privește sediul central de pe strada Mihai Bravu, reprezentanții bibliotecii gălățene spun că sălile de lectură, multimedia, internet și referințe sunt deschise pentru public și funcționează  conform programului normal.


Distribuie articolul

You May Also Like