Nicolae Bacalbașa a ajuns bau-baul politicii naționale

Distribuie articolul

Cu siguranță îl știți pe Nicolae Bacalbașa, cel mai „deputat” din lista băgată sub nasul gălățenilor de PSD la alegerile parlamentare din 2016. Omul nu este celebru pentru proiectele de lege la care a lucrat, pentru reușite deosebite, pentru discursuri istorice. Dimpotrivă, Bacalbașa a devenit bau-baul politicii gălățenii.

De-a lungul timpului, pesedistul Nicolae Bacalbașa a făcut gesturi obscene de la Tribuna Parlamentului, a folosit termeni naziști, a venit îmbrăcat într-un halat la un miting electoral. Și multe alte chestii care l-au făcut celebru. Ieri, liberalul Rareș Bogdan a vorbit la un post tv despre relația cu PSD și l-a pomenit pe Nicolae Bacalbașa. Bineînțeles, nu de bine, ci ca etalon de așa nu.

„Nu am niciun motiv să cred că, peste noapte, PSD s-a schimbat. Domnii Nicolicea și Bacalbașa sunt tot acolo. Toți liderii care susțineau eliberarea infractorilor, mutilarea legilor justiției, anularea tuturor deciziilor completelor de 3 sau de 5 judecători, ei sunt tot acolo”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, potrivit digi24.ro.

Aveți grijă ce votați!


Distribuie articolul

You May Also Like