Ca-n Vestul Sălbatic. Un taximetrist din Galați a fost jefuit cu pistolul la tâmplă

Distribuie articolul

Un șofer de taxi de la Samatax Galați a fost bătut și jefuit, în această dimineață, de niște clienți pe care trebuia să ii ducă la un loc de agrement spre Brăila.

Taximetristul se afla în stație, lângă benzinăria de la ieșirea din Galați spre Brăila, pe dig, când în mașină s-au urcat cei trei clienți. În apropiere de Priza Dunării, spun colegii taximetristului, unul dintre clienți i-ar fi pus un pistol la tâmplă șoferului de taxi, cerându-i să coboare din mașină.

Între taximetristul de la Samatax și clienți s-a iscat o altercație, moment în care șoferul de taxi s-a rănit la un picior (fractură). Clienții au reușit să îi fure mașina și au plecat spre Brăila. Taxiul furat a fost găsit câteva ore mai târziu, abandonat în Brăila

Șoferul de taxi rănit este internat în spital, din fericire, in afara oricărui pericol.

În caz a fost începută o anchetă. Deocamdată, Poliția Galați nu a oferit detalii despre cercetările pe care le face în cazul tâlhăriei asupra șoferului de taxi de la Samatax.

În urmă cu 7 ani, un alt taximetrist de la Samatax a fost jefuit și ucis de doi clienți. Bărbatul a luat clienții din stație, pe 27 noiembrie 2012, a anunțat Dispeceratul că iese din oraș și a dispărut fără urmă. Trupul său neînsuflețit a fost găsit aruncat într-o fântână părăsită lângă Costache Negri, câteva zile mai târziu. Ucigașii au fost arestați chiar când încercau să fugă din țară.


Distribuie articolul

You May Also Like