Road to Hell. Numeroase lucrări au loc la infrastructura rutieră din orașul Galați

Distribuie articolul

Sunt în continuare probleme pe străzile din Galați. Conform programului anunțat de Primărie, în aceste zile, în mai multe zone se desfășoară lucrări la infrastructura orașului. Șantierul care le dă șoferilor cele mai mari bătăi de cap este cel de la intrarea în Galați dinspre Tecuci.

Acolo se formează cozi lungi de mașini deoarece se circulă pe jumătate din partea carosabilă. În zonă se desfășoară lucrările din cadrul proiectului „Resistematizare Strada Brăilei între Bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați”.

De asemenea, Serviciul Public Ecosal execută în această săptămână lucrări de întreținere și reparații ale străzilor din Galați. Sunt în plină desfășurare operațiuni de frezare și plombare pe străzile Gării și Mihai Bravu, în cartierele Mazepa 1 și Țiglina 1-pe Saturn, și în zona Liceului Sportiv.

De asemenea, pe străzile Calea Prutului, Delfinului și Cetățuia sunt făcute reparații în urma unor accidente de sol. La Căminele Studențești și în Micro 20 se intervine la trotuare, precizează reprezentanții Ecosal.


Distribuie articolul

You May Also Like