Copil de 6 ani, din Galați, internat la secția ATI a Spitalului de Pediatrie. El a fost testat pentru depistarea coronavirusului

Distribuie articolul


Un copil de 6 ani din Galați, cu probleme de respirație, a fost transportat joi dimineață la Spitalul de Pediatrie. El a fost internat la secția ATI și a fost testat pentru depistarea coronavirusului deoarece a intrat în contact cu o mătușă venită recent din Italia.

Probele au fost trimise la Institutul Matei Balș din București.


În prezent, copilul este internat la secția de Terapie Intensivă, fiind conectat la aparatele de oxigen.

Prefectul județului Galați, Gabriel Avramescu, a anunțat că pacientul este izolat și a fost testat pentru coronavirus deoarece a intrat în contact cu o mătușă care a călătorit în Italia.

Practic, se aplică protocolul în cazul suspiciunilor de infectare cu COVID-19, iar copilul ar putea fi transferat la București, în funcție de decizia medicilor.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a făcut apel la responsabilitate și la stoparea transmiterii unor informații neverificate. Asta în condițiile în care în mediul online au apărut informații conform cărora copilul din Galați ar fi fost infectat cu coronavirus.


Distribuie articolul

You May Also Like