UPDATE/ Un senator gălățean este suspect de Covid 19. El este candidat la Consiliul Județean

Distribuie articolul


Update: senatorul Marin are Covid 19. Rezultatul testului este pozitiv. El a anulat toate activitățile electorale.

„Așa cum anunțam în cursul dimineții, am efectuat testul COVID și din păcate rezultatul este unul pozitiv în condițiile în care familia mea, soția și copilul au primit buletinul de analiză cu rezultatul negativ. Vă asigur că respect cu strictețe dispozițiile legale și mă voi afla în autoizolare în următoarele 14 zile.

Asigur cu această ocazie membrii, simpatizanții și cetățenii județului Galați că rămân conectat la realitatea acestor zile și acestui final de campanie și cu siguranță că sunt încrezător în rezultatul pe care îl vom obține noi, cei din PRO România Galați. Cu siguranță vom reuși să trecem cu bine și peste această perioadă și să ne ajute Dumnezeu să ne revedem sănătoși”, scrie în comunicatul trimis de președintele ProRomânia, filiala Galați.

——————

Un senator din Galați, care candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean, este suspect de Covid-19. Este vorba despre Nicolae Marin, președintele filialei județene ProRomânia.

Politicianul s-a izolat la domiciliu și și-a suspendat activitățile din campania electorală până la aflarea rezultatului testului Covid.
Senatorul Nicolae Marin, este suspect de infectare cu virusul SARS CoV-2 după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Marin este candidatul ProRomânia la funcția de președinte al Consiliului Județean Galați. El a decis să-și suspende toate activitățile electorale și s-a izolat împreună cu familia la domiciliu.


„În cursul zilei de ieri, 17 septembrie, am fost anunțat că a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19 o persoană cu care am fost contact direct în cursul zilei de luni. Având în vedere situația de fapt am decis să mă programez pentru efectuarea testului COVID și să mă autoizolez până la primirea rezultatului testului.Înțelegând pe deplin implicațiile ulterioare am decis să suspend toate acțiunile electorale din perioada următoare până când voi primi rezultatul testului pe care îl voi face public. Îi asigur pe toți cei care sunt alături de mine în această perioadă că sănătatea lor și a familiilor lor este mult mai importantă și de aceea consider că măsura autoizolării este primul pas care trebuie făcut într-o astfel de situație”, scrie în comunicatul de presă al senatorului Nicolae Marin.


Rezultatul testului Covid va veni în curând și va fi anunțat public.

Sursa foto: agerpres.ro


Distribuie articolul

You May Also Like