Reținut pentru furt și conducere fără permis

Distribuie articolul

Un bărbat din Brăhășești, județul Galați, a fost reținut de Poliție, pentru 24 ore, sub acuzațiile de furt calificat și conducere fără permis. El a furat mașina unui consătean și a condus până în județul Bacău, fără să aibă permis auto. Furtul a fost reclamat la Poliție de proprietarul autoturismului.

„Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit că, în noaptea de 25/26.01.2021, persoane necunoscute ar fi spart un geam al locuinței persoanei vătămate și ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras mai multe articole de îmbrăcăminte.  Totodată, din curtea imobilului a fost sustras și un autoturism.

În urma activităților investigative, polițiștii Secției Rurale Tecuci au identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat, de 64 de ani, din comuna Brăhășești, stabilind că acesta, după comiterea faptei, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul până în orașul Buhuși, din județul Bacău, unde l-ar fi abandonat, revenind la domiciliu.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul, care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like