Petrecere interzisă, oprită la Brăila

Distribuie articolul

O petrecere la care participau 40 de persoane a fost întreruptă miercuri seară, de Poliția și Jandarmeria din Brăila. Toți participanții, organizatorul și patronul restaurantului au fost amendați, valoarea totală a sancțiunilor fiind de peste 57.000 lei.

„Polițiștii și jandarmii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant de pe raza județului Brăila avea loc o petrecere aniversară, la care participau aproximativ 40 de persoane.

În acest context, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 57.450 lei, participanților, organizatorului evenimentului, cât și administratorului restaurantului, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind întreruptă.

În continuare este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spațiile deschise, cât și în spațiile închise”, informează IPJ Brăila.


Distribuie articolul

You May Also Like