Parcarea supraetajată de la Ancora: scumpită și abandonată

Distribuie articolul

Deși prețul construcției a fost majorat cu 3,7 milioane de lei, nimic nu tulbură liniștea de pe șantierul primei parcări supraetajate de la Ancora. Nici măcar înjurăturile șeferilor care descoperă că este interzis să tranzitezi zona, deși nimeni nu mai lucrează pe aici de trei luni.

În ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii octombrie, consilierii au decis majorarea prețului parcării cu nu mai puțin de 3,7 lei, pe motiv că ar fi necesare lucrări suplimentare la fundație. Astfel, s-a ajuns de la 12,1 milioane de lai la 15,8 milioane, dar nici așa nu s-a arătat picior de constructor pe șantier.

”Au fost votate noile date tehnico-economice, prin urmare urmează pe repede-înainte ca constructorul să recupereze perioada aceasta. Din punctul meu de vedere se pot apuca de luni pentru că există autorizație, există absolut orice, să fie redactată doar Hotărârea de Consiliu Local”, declara primarul Ionuț Pucheanu pe 25 octombrie. Nimic nu s-a întâmplat de atunci, fapt ce nu a dus la ridicarea restricțiilor de circulație: pe strada Armata Poporului accesul autoturismelor este interzis până la finalizarea lucrărilor.

Când va fi gata, dacă va fi gata, construcţia pentru care Lemacons ar urma să încasează peste 3 milioane de euro ar trebui să aibă parter plus trei etaje, 214 locuri de parcare şi 50 spații de depozitare tip boxe individuale. Plus un teren de sport multifuncţional, pe acoperiș.


Distribuie articolul

You May Also Like