Restricțiile de pe strada Siderugiștilor, ridicate parțial

Distribuie articolul

Se redeschide parțial circulația pe strada Siderurgiștilor. Primăria Galați anunță că mașinile pot circula pe segmentul cuprins între Inelul de Rocadă și Piața Energiei. Circulația este permisă doar mașinilor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 tone. Autobuzele vor circula în continuare pe rute ocolitoare.

Potrivit autorităților în perioada următoare, autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 tone pot circula pe Bulevardul Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Brăilei și Piața Energiei. Există, însă, mai multe restricții.

„Pe segmentul cuprins între str. Brăilei și str. Anghel Saligny circulația autovehiculelor se va desfășura în ambele direcții de mers ale bulevardului Siderurgiștilor, direcțiile de mers fiind separate de scuarul de pe mijlocul arterei, respectiv calea de rulare a tramvaiului. Pe segmentul cuprins între strada Anghel Saligny și Piața Energiei circulația se va desfășura doar pe partea dreaptă a direcției de mers către Piața Energiei, în ambele direcții”, anunță Primăria Galați.

Reprezentanții Poliției Locale Galați patrulează prin zonă, iar mijloacele de transport în comun circulă în continuare pe traseele deviate.

Primăria mai anunță că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.


Distribuie articolul

You May Also Like