Restricții de trafic în orașul Galați. O porțiune a Falezei Superioare va fi închisă trei zile

Distribuie articolul

Ziua Marinei închide faleza Dunării. În timpul evenimentelor pregătite de Primărie vor fi numeroase restricții de trafic pe faleza superioară.

Primăria anunță că primele interdicții vor fi impuse joi, chiar de Ziua Marinei. Apoi, faleza va fi închisă pe parcursul weekend-ului deoarece pe carosabil vor fi organizate manifestări dedicate evenimentului.

„Primăria municipiului Galați informează că pentru buna desfășurare a evenimentelor dedicate Zilei Marinei se vor impune restricții de circulație în zona Falezei Dunării. Astfel, în data de 15.08.2019, în intervalul orar 15.00 – 20.00, circulația se va închide pe Bulevardul Marea Unire, pe tronsonul cuprins între străzile Al. Cernat și Navelor, precum și pe strada Prelungirea Traian, pe tronsonul cuprins între bulevardul Marea Unire și strada Roșiori. Aceleași restricții de circulație se vor aplica și în perioada 16.08.2019, ora 15.00 – 19.08.2019, ora 6.00”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

De Ziua Marinei, Primăria va organiza parade navale, jocuri marinărești, ceremonii religioase, plimbări cu caiacul și concursuri cu bicicleta.

Toate evenimentele se desfășoară între 11 și 18 august. Dacă ieri (duminică, 11 august) pe faleza inferioară a avut loc o prezentare a navelor, joi, pe 15 august, de Ziua Marinei vor fi organizate toate ceremoniile tradiționale.

Apoi, de vineri până duminică, pe faleza superioară va fi amenajată o zonă de Food and Drinks și vor fi organizate numeroase evenimente, în special pentru copii. Pentru adulți vor plimbări cu caiacul pe Dunăre, zilnic, în intervalul orar 10.00-18.00.


Distribuie articolul

You May Also Like