Măcel din cauza alcoolului și a vitezei: un tulcean a omorât trei persoane, printre care un copil de 3 ani și o femeie însărcinată în luna a șaptea

Distribuie articolul

A fost agitație la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sf.Apostol Andrei din Galați. Duminică noaptea, acolo au fost duse victimele accidentului din județul Tulcea provocat de un șofer beat care circula cu viteză printr-o localitate.

O persoană a decedat și alte trei persoane au ajuns în stare gravă la unitatea medicală gălățeană.

Femeia care a decedat era însărcinată în luna a șaptea. Medicii au încercat să salveze copilul și mama, dar femeia a intrat în stop cardiorespirator în timp ce se afla în ambulanță. Medicii au făcut manevre de resuscitare la punctul de trecere bac, iar decesul a fost confirmat la spitalul gălățean.

Tot la spitalul din Galați au ajuns patru răniți, din care trei sunt în stare gravă. Șoferul nu a avut nevoie de prea multe îngrijiri, însă prietenii care îl însoțeau în mașină sunt în stare foarte gravă. Ei se află la Secția de Terapie Intensivă având numeroase fracturi costale și contuzii pulmonare.

În stare gravă se află și o femeie de 33 de ani care a fost lovită de mașina scăpată de sub control. Ea are un traumatism cranian sever și a fost operată de medicii gălățeni.

Accidentul s-a produs duminică seara, în localitatea tulceană Văcăreni. O mașină scăpată de sub control a intrat într-o curte și a omorât pe loc un copil de 3 ani și o femeie de 79 de ani.

Se pare că cei trei bărbați din mașină transmiteau live pe Facebook în momentul în care s-a produs tragedia. După accident, șoferul a fugit de la locul accidentului.

Bărbatul de 39 de ani a fost găsit de polițiști în localitatea Luncavița, iar agenți au constatat că el consumase alcool înainte de a urca la volan, având o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns