Restricții de circulație pe Dunăre din cauza lucrărilor la podul de la Brăila

Distribuie articolul

Șantierul podului peste Dunăre de la Brăila dă peste cap traficul naval. Compania Națională de Drumuri anunță că începând de luni, 31 mai, până pe 19 iunie este interzisă navigația pe Dunăre în zona lucrărilor podului suspendat.

Restricțiile sunt în vigoare de luni până sâmbătă în anumite intervale orare. Circulația este interzisă pentru toate navele.

„În perioada, 31.05.2021 – 19.06.2021, de luni până sâmbătă în intervalele orare 08:00 – 11:00 si 13:00-16:00, e interzisă navigația pe Dunăre în zona lucrărilor Podului suspendat de la Brăila pentru toate navele, convoaiele și ambarcațiunile de orice tip. Aceste restricții de navigație pe Dunăre, instituite prin avizul emis de Aministrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, sunt necesare pentru demararea lucrărilor de ridicare și montare a cablurilor pasarelelor provizorii pe deschiderea principală”, anunță CNAIR.

Autoritățile mai anunță că zonele de ancoraj pentru navigația în amonte și aval sunt cele stabilite prin Avizul către navigatori nr.33 din 25 noiembrie 2020, emis de Căpitănia Zonală Galați.

FOTO: https://www.facebook.com/catalindrulausr.


Distribuie articolul

You May Also Like