Rareș Bogdan este cap de listă al PNL la alegerile europarlamentare

Distribuie articolul

Biroul Executiv National al PNL a validat, ieri, lista candidaților cu care se va prezenta la alegerile europarlamentare din 26 mai. Aceasta este deschisă de binecunoscutul jurnalist Rareș Bogdan. Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat că ziaristul este „un campion al „luptei împotriva minciunii” şi că a revenit în partid pentru a intra pe „câmpul de bătălie”. Ideea a fost reiterată și de senatorul George Stângă, președintele PNL Galați:

„Lupta împotriva minciunii, incompetenţei, imposturii, ticaloşiei continuă, de această dată, direct în arenă, aşa cum ii place lui să spună. Rareş Bogdan, cel mai de temut şi mai critic ziarist, la adresa actualei guvernări, este cap de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare.  De astăzi, intrăm în linie dreaptă pentru una din cele mai importante competiţii electorale. Rareş, ei se tem de tine! Ţie însă nu ti-e teamă de nimeni şi de nimic. Ringul îţi aparţine! E timpul să ducem România în primul rând, acolo unde îi e locul, în Europa!”, a declarat politicianul, într-o postare pe Facebook.

Rareș Bogdan este urmat de Mircea Hava (primarul orașului Alba Iulia) și de Siegfried Mureșan, europarlamentar. Lista completă, supusă votului, are următoarea componență: Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

Rareș Bogdan a mai fost membru PNL și a condus, timp de 4 ani, tineretul liberal din Cluj.


Distribuie articolul

You May Also Like