Reparații pe opt drumuri județene

Distribuie articolul

Consiliul Județului Galați a început reabilitarea a 14 km de carosabil de pe opt drumuri județene, fiind alocate de la bugetul județului 7,5 milioane de lei, în acest sens. Este vorba în principal de refacerea fundației, a marcajelor auto și de reasfaltări.

Noua etapă de refacere și modernizare a demarat de la începutul acestei săptămâni, urmând a se interveni pe DJ 241G, în zona localităţii Brăhăşești, DJ 242B, în zona localităţii Bereşti, DJ 252G, în zona localităţii Ţepu, DJ 261A, în zona localităţii Scânteieşti, DJ 261A, în zona localităţii Frumuşiţa, DJ 255A, în zona localităţii Tuluceşti, DJ255C, în zona localităţii Smârdan și DJ 255C, în zona localităţii Cişmele.

“Porţiunile de drum judeţean care nu au fost eligibile pentru obţinerea de fonduri europene au intrat într-un program de reabilitare şi modernizare cu bani din bugetul propriu. În această etapă vom interveni pe aproape 14 km de drum judeţean. Vor fi executate lucrări de refacere a fundaţiei, de reprofilare a drumului acolo unde este nevoie şi de asfaltare. De asemenea, vor fi refăcute marcajele rutiere şi se vor monta aproape 170 de indicatoare rutiere. Vremea  este încă bună pentru astfel de lucrări, iar constructorul intervine deja pe anumite porţiuni de drum judeţean”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Lucrările vor fi executate de către Asocierea S.C Citadina 98 S.A  – S.C  Tancrad S.R.L. – ADD Global Design S.R.L, valoarea contractului fiind de 7.454.782 de lei (TVA inclus).


Distribuie articolul

You May Also Like