Reguli noi de circulație pe strada Siderurgiștilor. Constructorul lucrează la calea de rulare a tramvaielor

Distribuie articolul

Primăria Galați anunță că au început lucrările la calea de rulare a tramvaielor pe strada Siderurgiștilor. Pentru a nu bloca artera, constructorii au fost nevoiți să amenajeze căi de acces pentru mașini. Este vorba despre mașinile care vor să traverseze bulevardul în intersecțiile cu străzile Gh.Doja și Anghel Saligny.


Lucrările la linia de tramvai vor ține până la jumătatea lunii viitoare. Până atunci, pe Siderurgiștilor au voie doar mașinile cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 tone. Instalația de semaforizare din intersecția Siderurgiștilor cu strada Gheorghe Doja va fi menținută în funcțiune. În schimb, în intersecția cu Anghel Saligny se va circula conform regulilor dintr-un sens giratoriu, instalația de semaforizare urmând a fi trecută pe galben intermitent până la finalizarea lucrărilor.


Pe tronsonul cuprins între str. Brăilei și str. Anghel Saligny circulația autovehiculelor se va desfășura în continuare în ambele direcții de mers, iar între Anghel Saligny și Piața Energiei se poate merge doar pe partea dreaptă a direcției de mers. Mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe traseele deviate, iar Poliția Locală va fi în zonă pentru a vedea dacă șoferii respectă regulile.


„Reprezentanții Poliției Locale Galați vor desfășura acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile privind oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul de stradă redat circulației, cu predilecție în zona intersecțiilor și pe tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, anunță Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Foto: viata-libera.ro


Distribuie articolul

You May Also Like