Protest în fața Primăriei Galați din cauza impozitului pe mașini

Distribuie articolul

Gălățenii nemulțumiți de majorarea impozitului pe autoturisme au protestat în fața sediului Primăriei Galați. Oamenii le-au cerut autorităților să renunțe la majorarea cu 50%.

La protest au participat peste o sută de cetățeni, iar traficul auto a fost blocat pe strada Domnească pentru o scurtă bucată de timp. Peste 100 de persoane s-au adunat luni în fața Primăriei Galați pentru a protesta față de majorarea cu 50% a impozitelor pentru autoturisme. Protestarii spun că impozitele au crescut nejustificat de mult în raport cu veniturile gălățenilor.

„Cei care au firme, care un motoare puternice, care au dube… Eu plăteam 25 de milioane de lei, o să plătesc în jur de 40 de milioane pe an. Vi se pare corect? Cât este salariul minim pe economie in România… Să rămână impozitul ca anul trecut. Cel puțin ca anul trecut. Uitați-vă în Galați, jumătate de Galați este spart. Eu schimb bucșe la jumătate de an”, a spus unul dintre protestatarii din fața Primăriei Galați.

Majorarea cu 50% a impozitului pe mașini a ajuns și motiv de dezbatere între politicieni. Consilierii liberali s-au opus proiectului și au cerut Primăriei să renunțe la majorare în condițiile în care procedura de adoptare nu a îndeplinit condițiile legale.

Foto: captura video Pro Lider FM


Distribuie articolul

You May Also Like