Jumătate din orașul Galați, fără apă. Zeci de mii de gălățeni vor fi afectați

Distribuie articolul


Jumătate din orașul Galați va rămâne fără apă. În noaptea de marți spre miercuri, angajații societății Apă Canal vor face o lucrare la rețeaua proprie și vor opri funcționarea stației de pompare Filești.


În intervalul oral 20.00-6.00 vor rămâne fără apă zeci de mii de gălățeni din zona cuprinsă între străzile Gh. Doja, G. Coșbuc, Drumul Viilor, Nicolae Mantu, Drumul de Centură, Sat Filești și Calea Smârdan. Practic, vor rămâne fără apă toți abonații casnici și economici din cartierele Aurel Vlaicu, Siderurgiștilor Vest, Micro 14, I.C. Frimu, Filești, Sat Filești, Micro 38, Micro 39A, Micro 39B, Micro 39C, Micro 40 și Micro 13B.


Vestea proastă este că astfel de situații se vor înmulți pe parcursul anului. Societatea APA CANAL S.A. Galați își propune să realizeze, pe lângă alte lucrări de reparații și investiții, un program complex de remediere și înlocuire a unor elemente critice din sistemul de distribuție a apei potabile, respectiv din rețeaua de conducte magistrale și din stațiile de pompare apă potabilă de pe raza municipiului Galați.

Cele mai multe lucrări au legătură cu Stația de repompare Filești și cu magistralele de apă conectate la acest obiectiv.


Distribuie articolul

You May Also Like