Se ascut săbiile la PSD: europarlamentarul Dan Nica solicită organizarea unei ședințe a liderilor partidului

Distribuie articolul

Capul lui Moțoc vrem. De fapt, este vorba despre tărtăcuța lui Tudose. Pare că pe acoperișul premierului s-a pus un mare premiu, în condițiile în care liderii PSD se întrec în declarații despre problemele din partid. Ultimul pe listă este Dan Nica, europarlamentar PSD și președinte al organizației Galați. După luni de tăcere, Nica a anunțat că susține convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă partidul în acest moment.

„Cred că PSD se află într-o situație deosebită datorită unor probleme de natură internă pe care doar noi putem să ni le rezolvăm. Consider că aceste probleme se datorează unor carențe de comunicare internă, dar și  unor influențe exterioare interesate. Din aceste motive consider că orice zi de întârziere în convocarea Comitetului Executiv Național al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluția viitoare a partidului. Colegii mei de partid mi-au transmis că trebuie să rezolvăm urgent toate problemele noastre interne, iar atmosfera din partid să revină la echilibru și calm așa cum este normal”, a transmis europarlamentarul Dan Nica, prin intermediul unui comunicat de presă.

În mod oficial, marea păruială din PSD a pornit după contrele dintre ministrul de Interne Carmen Dan (aflată în tabăra Dragnea) și premierul Mihai Tudose(aflat în tabăra Tudose). În mod neoficial, PSD se pregătește pentru Cartea Recordurilor: va fi primul partid din galaxie care într-un an își trântește de două ori propriul Guvern.

Pe surse, se pare că ședința Comitetului Executiv Național PSD va avea loc luni.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns