Reguli noi de circulație pe strada 1 Decembrie 1918

Distribuie articolul

Autoritățile gălățene schimbă din nou regulile de circulație de pe strada 1 Decembrie 1918. Pentru a permite utilajelor să lucreze pe șantierul din zonă, Primăria va introduce noi reglementări. Acestea vor fi valabile până la sfârșitul lunii iunie.

Primăria municipiului Galați anunță că pentru continuarea lucrărilor de modernizare de pe strada 1 Decembrie 1918 se vor impune noi reglementări privind traficul rutier ce vor fi valabile în perioada 12.04.2021 – 30.06.2021. Mai exact, circulația va fi oprită pe partea stângă a tronsonului cuprins între străzile Aurel Vlaicu și Piața Energiei, pe direcția de mers către strada Aurel Vlaicu. Se va putea circula însă pe firul drept al aceluiași tronson, în ambele sensuri, precizează autoritățile.

În zonă vor fi aplicate și alte reguli.

„Important: autovehiculele care se deplasează pe strada 9 Mai, dinspre Drumul de Centură către strada 1 Decembrie 1918, vor avea indicatorul D3 „la dreapta” înainte de intersecția cu str. Crinului, fiind dirijați astfel către strada Tecuci”, au stabilit autoritățile.

Primăria mai anunță că în circulația mijloacelor de transport în comun nu vor fi modificări, iar zona va fi semnalizată corespunzător.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns