Probleme cu apa rece în patru cartiere ale orașului Galați. Află AICI ce gălățeni vor rămâne fără acest serviciu

Distribuie articolul

Mii de gălățeni vor rămâne fără apă rece. Miercuri, 29 mai, societatea Apă Canal va întrerupe furnizarea acestui serviciu în mai multe imobile din cartierul Micro 20. Asta din cauza unei lucrări care se va desfășura pe Drumul de Centură, în sensul giratoriu de la ieșirea din Galați, spre Tecuci.

Nu va fi apă timp de 16 ore, de la opt dimineață până la miezul nopții. Vor fi afectate, parțial sau total, nouă blocuri, dar și agenții economici din zonă. În plus, vor fi probleme în cartierele Micro 16, Micro 17 și Micro 18.

„În data de 29.05.2019, între orele  08.00–24.00, va fi sistată alimentarea cu apă a unor consumatori din Cartier Micro 20, respectiv: blocurile A2 sc1, A3, A4, A5, A6, A7, B1, E1 sc 2-7, G4, cu agenții economici aferenți, Școala Gimn. 43, Centrul de recuperare și reabilitare persoane adulte cu handicap nr.2, Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii, Centru handicap Alzheimer, Complexul Dumbrava Minunată, Biserica Sf.Paraschieva, Restaurant Popa Nicu, PECO – SC Deltarom SA, punctul termic SC 36. De asemenea, se va diminua presiunea apei potabile furnizată în cartierele: Micro 16, Micro 17 și Micro 18, fiind afectate etajele superioare (posibil ca etajele superioare să rămână fără apă)”, au anunțat reprezentanții Apă Canal.

În perioada cu restricții, Societatea APA CANAL S.A. Galați va pune la dispoziție o cisternă cu apă, cererile putând fi făcute la dispeceratul companiei edilitare.


Distribuie articolul

You May Also Like