PNL se reorganizează. Au fost stabilite perioadele în care vor fi alegeri în filiale și la nivel central

Distribuie articolul


Liberalii au un an agitat. În 2021, în PNL vor fi organizate alegeri în toate filialele și apoi va avea loc congresul care va stabili președintele și membrii din structura centrală. Deciziile au fost anunțate la finalul ședinței de marți a Biroului Executiv Național.


Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat marți că a fost stabilit calendarul de alegeri. Astfel, în perioada 1 iulie-10 august vor avea loc conferințe județene de alegeri în cadrul cărora filialele PNL își vor desemna echipele de conducere.

Apoi, între 10 august și 25 septembrie va avea loc campania pentru congres, conform statutului PNL. Candidații își vor prezenta moțiunile și se vor forma echipele care vor încerca să obțină votul liberalilor.


5.000 de delegați vor participa la congresul care aproape sigur va avea loc pe 25 septembrie. Convocarea evenimentului va fi făcută de Consiliul Național al PNL care se va întruni duminică. Comisia de organizare a congresului va asigura reprezentarea unui membru PNL din fiecare din cele 8 regiuni.


Distribuie articolul

You May Also Like