Razie la hoții de curent 

Distribuie articolul

Polițiștii gălățeni, în colaborare cu reprezentanții ”Electrica Distribuție Muntenia Nord” S.A. – Sucursala de Distribuție Galați au acționat pe linia prevenirii și combaterii furtului de energie electrică.

 

”La data de 12 februarie  a.c., în intervalul orar 09.30 – 13.30, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Poliție  Rutieră și Secției 3 Poliție Rurală Liești, în colaborare cu reprezentanți SD Electrica Galați au acționat pe raza comunei Ivești, în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt de energie electrică”, precizează IPJ Galați.

La acțiune au participat 16 polițiști și 15 reprezentanți ai SDE Electrica Galați.

 

”Cu ocazia verificării legalității racordării la sistemul de distribuție a energiei electrice și alimentării cu energie electrică, polițiștii au depistat 6 persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea  unor instalații artizanale, la rețeaua electrică aparținând S.D. Electrica Galați, sustrăgând astfel, energie electrică pentru alimentarea locuințelor”, mai spun reprezentanții IPJ.

 

Au fost întocmite 6 dosare de cercetare penală, fiind constatată săvârșirea a 12 infracțiuni, 6 de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea,  şi  alte 6 de furt de energie electrică.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul  luptătorilor S.A.S. și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like