Pucky cu al său Transurb, atac la nervii gălățenilor

Distribuie articolul

Este clar. Societatea de transport public local, după ce a mărit în voie tarifele practicate va trece de la 1 iulie la un program tovărășesc de circulație, fie că afară vor fi furtuni ori caniculă.

Ei spun că se trece la programul de vară, de parcă în acest anotimp gălățenii preferă mai mult să meargă perpedes. Faptul că elevii au intrat în vacanță nu conferă celor de la Transurb și primului enoriaș al urbei dreptul, moral vorbind, de a lua în bășcălie fie pensionarul ce se deplasează dimineața la târguieli, fie cel ce încă mai are un job și nu are o mașină proprie.

În definitiv, n-ar fi nici prima oară, și cu siguranță nici ultima, când serviciile Transurb și aiurelile visate probabil de Pucky în nopțile cu lună plină irită publicul călător. Ne amintim că prin iarnă, ca să urci într-un mijloc de transport era musai să ai ceva cunoștințe minime de escaladă, peste nămeții din stații, să ai habar ce e o Tsukahara cu triplu șurub sau dublu tuluf, un Lutz, Axel ori Ritberger.

Acum ce-i drept, se pot mulțumi gălățenii și cu uitătura lungă după moaștele verzi ale Transurb.

Răbdare și tutun, vorba celebră ce până-n toamnă îi va călăuzi pe gălățenii posesori de abonamente ori tichete de călătorie.

Cât despre primarul Pucky, chiar dacă așteptările nu sunt prea consistente, promitem să-i aducem aici opiniile gălățenilor, cât mai multe cu putință, despre profunzimea deciziilor luate pentru transportul public local.

Asta așa, ca să-i reamintim că la anul pe vremea asta, si-ar mai putea dori încă un mandat…


Distribuie articolul

You May Also Like