Puchene, iară fără plajă?

Distribuie articolul

A venit vara. Încă una fără ștrand public pentru gălățeni. Primarul Pucheanu e aproape de finalul mandatului, patru ani și ceva în care gălățenii nu au avut unde se bălăci.

Municipii reședință de județ mult mai mici ca Galațiul, și aici vom menționa toți vecinii, Brăila, Vaslui, Tulcea și Focșani au ștranduri publice decente. Voi, gașca din neamul pesedeilor, vă mai pârliți la Viva, în Pădurea Gârboavele, acolo unde accesul nu este accesibil pentru chiar toată lumea.

Apoi ar mai fi Stejarul, în aceiași zonă și Brateș, acolo unde poți face doar plajă. Toate private. Voi, municipalitatea, ce ați făcut? Gargară politică, promisiuni sforăitoare și cam atât. După ce ați luat-o în freză cu consorțiul lui pește prăjit ați promis cel mai faimos Aqua Park din sud-estul României cu finalitate noiembrie 2020.

Păi, bre domn primar, în noiembrie să mergi matale la plajă! Noi, aștia mai normali la cap am dori să o facem vara. Și astăzi, e prima zi de vară. Ce facem ? La Brăila? Ca atunci când nu aveam mall și ei aveau? În fieful PSD de la Viva? Acum că ați dat termen de finalizare o perioadă aiuritoare, asta e, nu ar fi pentru prima oară. Ne-am prins însă că e și o chichiță politică la mijloc.

Ca să acoperiți eșecul de până acum a chestiunii în cauză ați dat un termen pentru perioada de după alegerile locale și așa eliminați asumarea. Ce-o să spuneți în campanie? Noi am vrut, partenerul a fost neserios, dar ”… nu am precupețit nici un efort în a o lua de la capăt și iată, la anul”, ( și la mulți ani !) ne vom putea bălăci ca gâștele în cel mai faimos Aqua din sud-est. Bla-bla-bla ! Și dăm din palme, și-i dăm cu urale rozalii că doar nu-i așa suntem pe trend ! Suntem pe dracu…


Distribuie articolul

You May Also Like