PSD desparte la București apele, la Galați doar le scumpește

Distribuie articolul

Dacă tot nu mai sunt pe primul loc în preferințele politice ale gălățenilor, cei de la PSD mai fac un pas hotărât în direcția eliberării podiumului electoral. Astfel, pregătesc majorarea tarifelor la apă și canalizare.

În ședința Consiliului Local din 30 mai 2019 administrația locală propune majorarea tarifelor la apă și canalizare cu 3%, respectiv 19%. Din această cauză liberalii au tulburat apele în comisia de avizare, de astăzi, refuzând să îl acorde.

”Gălățenii sunt amendați de către primarul Ionuț Puchianu pentru votul dat la alegerile europarlamentare, prin propunerea de creștere a prețului la apă și canalizare. PNL este împotriva acestor modificari și nu a dat aviz pentru a fi introdusă pe ordinea de zi”, a declarat Onuț Atanasiu, liderul grupului consilierilor PNL din Consiliul Local Galați.

Cei doi consilieri liberali care au refuzat să dea undă verde sunt Angela Ivan și Onuț Atanasiu.

Propunerea mai păstrează însă șanse să ajungă pe ordinea de zi dacă restul consilierilor din comisie o vor aviza. Rămâne de văzut ce părere vor avea viceprimarul Sorin Enache (PSD), Georgică Dima (UNPR), Radu Cosca (ALDE) și Oana Iurescu (PMP).


Distribuie articolul

You May Also Like