Proiecte concrete pentru tecuceni. Gabriel Onică vine la Primărie!

Distribuie articolul

Sunt Gabriel Onică, am copilărit în Tecuci, în zona Pieței Centrale, pe strada Mihai Eminescu.

Am urmat cursurile la Școala Generală nr. 3 și am continuat studiile liceale la Galați.

Am făcut sport de performanță la handbal juniori la CSU Galați.

Ulterior, am revenit în Tecuci, unde m-am stabilit definitiv, întemeindu-mi o familie din care au rezultat 3 copii.

Sunt antreprenor, activând în domeniul distribuției maselor plastice, a ambalajelor din plastic în mai multe localități din Moldova.

Fiul meu cel mare lucrează la o firmă româno-germană de succes din Brașov, cel mic este student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați iar fiica a intrat cu 10 la matematică la Liceul „Spiru Haret” din Tecuci, la profilul matematică-informatică.

Mai mereu am fost implicat în problemele cetățenilor din Tecuci, încercând să ajut fără a pretinde nimic în schimb.

Pe viitor, doresc să mă implic în proiecte concrete pentru tecuceni care să ducă la creșterea nivelului de trai și bunăstării cetățenilor din Tecuci.

 

 Ce doresc să realizez pentru Tecuci și tecuceni?

 

Construirea unei mari fabrici de reciclare a deșeurilor în special folie și pet-uri, cu un mare consorțiu turc în domeniu.

Fabrica va fi amplasată în zona Tecuci- Matca pe o întindere de 5 ha, investiția având un cost de peste 6 milioane euro. Se estimează crearea a peste 80 de locuri de muncă în prima fază, totul în mediul privat. Renovarea a trei parcuri (Feroviar, parcul din spatele liceului Agricol și parcul de la Ocaua lui Cuza ) toate fiind lăsate în paragină.

 Pentru cel din urmă, urmând a se reda frumusețea de altă dată: parc zoo, lac de agrement, restaurant. Renovarea și modernizarea Pieței Centrale, care de mai mulți ani are mari probleme cu căldura pe timpul iernii și cu aerul condiționat vara. Evident, atât comercianții cât și clienții au de suferit de pe urma acestui neajuns.

De asemenea, redirecționarea conductei de canalizare din incinta pieței care produce un miros pestilențial.

În majoritatea proiectelor se pot accesa fonduri europene, iar prin  transparență în licitațiile locale se pot gestiona bani contribuabililor în mod corect și totodată eficient.

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063

Distribuie articolul

You May Also Like