BRĂILA/Liderii PSD au fost huiduiți de mai mulți protestatari care au încercat să intre în clădirea în care se desfășura o întâlnire de partid

Distribuie articolul

A fost scandal la ședința de duminică a PSD Brăila. Mai mulți protestatarii s-au adunat în fața clădirii în care se aflau reprezentanții partidului de guvernământ, au huiduit și au încercat să intre cu forța în interior. Pentru câteva minute, un bărbat a reușit să întrerupă ședința acuzându-i pe liderii PSD că au distrus țara.

La Conferința de alegeri de la organizația PSD Brăila au participat liderii filialei, dar și lideri naționali, precum Codrin Ștefănescu, Rovana Plumb, Sorina Pintea și Mihai Fifor. Ei au intrat în clădire pe ușa din spate pentru a nu se întâlni cu grupul de protestatari format din aproximativ 40 de persoane. Totuși, un bărbat a reușit să intre în clădire și a întrerupt ședința în momentul în care i-a acuzat pe cei prezenți că au distrus țara. După ce bărbatul a fost evacuat, protestatarii au forțat ușile de la intrare, solicitând să fie primiți în interior pentru a discuta cu liderii PSD.

Protestatarii s-au adunat în stradă în condițiile în care la Brăila era așteptat liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta nu a mai participat la ședință din cauza problemelor de sănătate. Manifestanții aveau o stație de amplificare și au scandat mesaje precum „PSD ciuma roşie”, „Jos PSD” și „Luați labele de pe justiție”. Alegerile de la filiala PSD Brăila au loc la câteva săptămâni de la plecarea din partid a fostului premier Mihai Tudose.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like